Кавалерът на “Златната топка Христо Стоичков сподели впечатленията си от вчерашния ден,

...
Кавалерът на “Златната топка Христо Стоичков сподели впечатленията си от вчерашния ден,
Коментари Харесай

Христо Стоичков за Меси: Видях едно щастливо дете

Кавалерът на “Златната топка ” Христо Стоичков сподели усещанията си от вчерашния ден, в който прекара известно време с Лионел Меси покрай церемонията, на която нападателят на Барселона получи въпросния трофей.

“Меси е нещо извънземно - разяснява Камата пред Нова ТВ. - С всеки минал ден той мисли да направи нещо ново, тимът да играе добре и да побеждава, а той да вкарва голове. И в този момент, когато имахме опция да приказваме за това по какъв начин той го е претърпял, виждаш едно щастливо дете. Помня го като 12-13-годишен. Сега е същият, не се е трансформирал: едно дете, което обича да играе футбол. ”

 

ългаринът присъстваше на церемония вечерта в Париж по покана на испанския клуб. “Лео е тръгнал по моя път: обичта към тази фланелка, към този град, към този отбор… тя няма да спре. Казахме си доста неща с него. Виждаш и един благополучен татко. Кога беше дете, по кое време стана татко? Говорихме си за това какво може да се усъвършенства в Барселона. Вече му остават 2-3 години да поиграе футбол, а след това би трябвало да мисли за други неща. Само той може да реши по кое време ще спре с футбола. Уважението сред нас двамата е огромно. Винаги когато минавам през Барселона, сме дружно. Научихме се да обичаме тази фланелка. Още от първия си ден в Барселона до през днешния ден той е посочил какво умее. Затова очевидно публицисти, треньори и почитатели правят оценка качествата му и отвън терена ”, сподели още Стоичков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
НАПИШИ КОМЕНТАР